VIEW RIDGE KITCHEN

A small kitchen was opened up to the rest of the house and updated to match the homeowners aesthetic. The original hardwood floors were matched and new wood was added to flow into the new open kitchen space.

Custom cabinetry in the kitchen and dining room add sophisticated edge while providing ample storage.

 

 

 

Photography courtesy of Jones Design Company

 

   
   

HAWTHORNE HILLS KITCHEN

A kitchen in the Hawthorne Hills neighborhood was gutted, enlarged, and updated. Using quality materials, the space was brought up-to-date and the limited space was optimized for natural light and functionality.

 

SAND POINT BASEMENT

An unfinished basement in Sand Point Country Club was completed with a new bedroom, a spa-like bathroom, family living spaces, and a laundry/ craft room, all while staying within the mid-century modern style of the home.

   

FIRE STATION KITCHEN

Hedin Construction headquarters are located within the Original Fire Station #38 in Northeast Seattle. When the property was aquired from the city, the kitchen space needed to be renovated. The current renovation supports video shoots, dinner parties, and public events.

 

copyright Hedin Construction LLC | Washington State Contractors License HEDINCL860K1